Regulamentul forumului Iorgan

In jos

Regulamentul forumului Iorgan

Mesaj Scris de Admin la data de Lun Feb 03, 2014 9:38 pm

Forumul "Iorgan „ este dedicat creatiilor handmade din orice domeniu artistic (arta textila, pictura , grafica , fotografie ,)
La forum pot adera toate persoanele fizice sau juridice, cu conditia respectarii regulamentului forumului.

1- Limba forumului este limba romana. Va rog sa pastrati un limbaj manierat, cuviincios pe forum . Nerespectarea acestora duce automat la stergerea contului .

2 - Membrii nou inscrisi sunt obligati,  prin regulament ,sa scrie 2 mesaje in prima luna de la data inscrierii -  in caz contrar li se va sterge contul fara preaviz - .
Mesajele vor fi postate dupa cum urmeaza :
a) -primul mesaj este obligatoriu cel de prezentare personala ( despre voi si pasiunile voastre pentru creatii artistice )
b) - al doilea mesaj va fi unul de prezentare a minim 1 lucrare personala de pictura , arta textila sau fotografie , in imagini insotite de detalii.
In caz contrar celor stipulate mai sus, contul Dvs. va fi sters fara preaviz.
Nu sunteti creatori  sau artisti ? ,  nu puteti activa pe acest forum .
3 -Imaginile lucrarilor voastre artistice le afisati pe forum la o dimensiune mai mica (micsorati fotografiile inainte de postare )

Raspunsul la un mesaj folosind doar smilies /emoticons nu este acceptat . Va rog sa exprimati in cuvinte ideea dumneavoastra la care puteti adauga , daca este necesar ,emoticonul dorit.
4 -Fiecare membru care se inscrie pe Iorgan si prezinta cel putin 3 lucrari personale  , va avea deschisa o galerie  personala . Fiecare galerie  are cate o sectiune destinata tehnicilor folosite de membrul respectiv plus una pentru diverse lucrari  in alte tehnici. Va rog sa va afisati lucrarile la sectiunea corecta.

5 -Va rog sa respectati dreptul de autor pentru imaginile, textele, etc. ce le publicati pe forum. Administratorul forumului nu va raspunde pentru actiunile Dvs.

6 -Concursurile pe forum sunt sponsorizate de administratorul forumului sau de  membrii care doresc sa participe din proprie initiativa la aceste evenimente . Premiile pot  fi  in  produse handmade proprii sau in materie prima pentru creatii handmade. Cititi cu atentie regulamentul fiecarui concurs inainte de a va inscrie !!

7 - La expozitiile organizate de forumul Iorgan  pot participa toti membrii grupului cu lucrari reusite ,potrivite temei expozitiei .

8 - Persoanele care sunt plecate pe o perioada mai mare de o luna sau care au probleme personale , pot anunta pe forum si sunt scutite de activitate  .

Orice comportament de frauda si inselaciune fata de forumul Iorgan  precum si fata de administratorul si membrii acestui forum, va atrage sanctiuni potrivit legislatiei civile si penale in vigoare.
Fraudarea rezultatului concursului produce dupa sine suspendarea si anularea concursului, iar membrii ce se fac vinovati de fraudare sunt exclusi din forum. La decizia administratorului fondator al forumului se poate solicitata interventia legala a forurilor competente.

As dori ca venirea dv. pe acest forum sa fie o relaxare ,o bucurie  si nu un stres ca nu ti-ai facut tema

Administrator forumgratuit  Iorgan


Ultima editare efectuata de catre Admin in Lun Feb 10, 2014 9:31 am, editata de 1 ori
avatar
Admin
Admin

Mesaje : 44
Data de inscriere : 02/02/2014
Varsta : 66
Localizare : Bocsa , Caras Severin

Vezi profilul utilizatorului http://iorgan.forumgratuit.ro

Sus In jos

fotografii pentru galeria Iorgan

Mesaj Scris de Admin la data de Dum Feb 09, 2014 12:05 am

Pentru galeria Iorgan (expozitia noastra virtuala ) trimite-ti fotografiile pe mesaj privat la Admin . Vad ca am alta metoda de postat fotografii (mai mici si mai mari ) daca aleg varianta mica fotigrafiile arata , ca marime , foarte bine, numai potrivite pentru ecranul calculatorului.
avatar
Admin
Admin

Mesaje : 44
Data de inscriere : 02/02/2014
Varsta : 66
Localizare : Bocsa , Caras Severin

Vezi profilul utilizatorului http://iorgan.forumgratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum